Video: lääkäri Ville Pöntynen

Itsekin terveydenhuoltoalan ammattilaisena ja työkseni ihmisten terveyttä hoitavana olen järkyttynyt näistä asioista joita lääkäri Ville Pöntynen videolla kertoo.

Itse koen olevani Villen kanssa samoilla linjoilla useassakin mielessä: lukioon menin kun haluaisin eläinlääkäriksi ja siksi luin kaikki biologian ja kemian lisäkurssit matikan ja fysiikan lisäksi. Elämä tuli väliin ja tuo haave jäi toteutumatta mutta monen mutkan kautta ihmisten ja eläinten terveyden vaaliminen on kuitenkin tullut osaksi omaa elämää ja elämäntehtävää.

Jäsenkorjaajana minulla on aina mielessäni ikuinen kysymys Miksi , kuten Villekin videolla kertoo miettivänsä. Miksi keho käyttäytyy näin? Miksi jokin asia auttaa toista ihmistä ja miksi ei toista?

Videolla näihin asioihin saakin hyviä vastauksia, tässä hieman videolla esiine tulleita ajatuksia: Kumpi on tärkeämpää diagnostiikka vai kehon palauttaminen toimintakuntoon?… Kun lääkärille mennään niin ratkaisu on lääke koska lääkärit ovat lääkehoidon ammattilaisia. … Ei ole maailmassa kahta samanlaista ihmistä. Ei pystytä tilastotieteen tutkimuksilla ikinä ratkaisemaan mikä on paras hoito yksilön kannalta. …. Funktionaalinen lääketiede keskittyy yksilöön (toimintahäiriöön), ei massaan (tilastojen keskiarvoon). … Mm. asiakkaalle toiviva hoito lopetettiin, koska siitä ei ollut tutkimusten mukaan apua. … Mikä on juurisyy oireiden taustalla? -> tuon juurisyyn hoitaminen. … Tapa tutkia ja tehdä lääketiedettä on murroksessa. … Olemme biologisia yksilöitä ja meillä kaikilla on vähän erilainen koneisto.

Tämän vuoksi olen myös itse vienyt omaa jäsenkorjaushoitoani ja työtäni ihmisten terveyden edistämiseksi eteenpäin. Tekemäni jäsenkorjaushoito on Soveltavaa, aina yksilön tarpeen mukaan toteutettua. Tämän lisäksi olen tehnyt videot, Käyttöopas kehoosi -luentosarjan, jonka avulla jokainen voi oppia helposti ymmärtämään sen miten keho toimii ja miten ihan yksinkertaisilla arjen toimilla voi omaa terveyttää lisätä. Tulossa on myös Ravintoainemittaus sekä Kehonkoostumusmittaus, jotta voimme tietää tarkemmin mikä on kehon sisäinen tila ja nimenomaan aineenvaihdunnan toiminta. Jäsenkorjauksella en voi kaikkia auttaa. Suosittelen tutustumaan nettisivuihini ja uuteen palvelutarjontaa.

Tämän syksyn aikana olen jakanut pieniä ispiraatiovideoita, jotka kurkistavat hieman Käyttöopas kehoosi -luentosarjan sisälle. Niitä on vielä muutama tulossa, mutta tämän jälkeen tarkoitus on tehdä videoita, joissa käsittelen Muutosvastarintaa, sisäistä ja ulkoista turvallisuutta eli asioita MIKSI se muutoksen tekeminen ja terveellisempään elämäntapaan siirtyminen ON niin vaikeaa.

Olen todella iloinen siitä että on lääkäri Ville Pöntysen kaltaisia ihmisiä, jotka uskaltavat tulla esille. Uskon myös että vain puhumalla voimme tehdä muutoksia. Itselleni AINA tärkeintä on asiakkaan terveys. Terveys on monitahoinen asia ja muutosprosessi ottaa usein aikansa. Itse yritän tehdä aina parhaani auttaakseni ihmistä tiellä kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää.

Kiitos teille kaikille jotka olette olleet mukana!

Lupaus Health kotisivut https://lupaushealth.fi/

Lääkäri Ville Pöntysen blogi https://villepontynen.blogspot.com/ 

Video löytyy nyt täältä:

https://lbry.tv/@yazkalove:7/yazkan-vieraana-la-a-ka-ri-ville-po:4