Blogi

Kuinka keho toimii? Miten keho rakentuu? Miksi keho ei toimi? Mistä kipu esim. polvessa tai selässä voi johtua? Mitä sille voi itse tehdä? Milloin pitää hakeutua hoitoon? Mistä hoidosta olisi apua juuri minun vaivaani? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus tästä blogista!

Tarkoituksena on tuoda esiin tapa ajatella omaa hyvinvointia monipuolisesti ja antaa käytännön vinkkejä oman kehon hoitoon. Blogissa käsittelen kehon terveyttä ja kiputiloja 4 teeman kautta: Keho, Liike, Ravinto ja Rytmit.

Keho & Kipu kategoria käsittelee kehon erilaisia vaivoja ja kipuja niin anatomian kuin käytännön hoitokokemusten kautta. Hoitokokemukset kohdassa asiakkaat itse kertovat miten jäsenkorjauksesta on ollut apua juuri heidän vaivoihinsa.

Parantava Liike osio käsittelee kehon ryhtiä ja tasapainoa. Siinä tuon kuvien ja videoiden avulla esimerkkejä hyviin syvävenytyksiin sekä erilaisiin kotona tehtäviin helppoihin jumppaohjeisiin, jotka voivat toimia ensiapuna jumi- ja kiputiloissa.

Terveellinen Ravinto kategoriassa lähden aivan alusta; mitä me syömme ja miksi, mitä meidän tulisi syödä. Mukana myös hyväksi havaittuja ja terveellisiä ruokaohjeita. Olemme mitä syömme ja siten ravinnolla on suuri merkitys terveyteemme.

Luonnollisissa Rytmeissä tuon esiin kehon eri rytmejä alkaen elämän perusrytmeistä hengityksestä ja pulssista. Uni käsittää kolmanneksen elämästämme ja sillä on terveyteemme todella suuri vaikutus. Kiireinen elämä ja yllättävät elämän muutokset tuovat mukanaa stressiä. On tärkeää oppia hallitsemaan sitä ja antaa keholle riittävästi lepoa.

Tervetuloa mukaan!