Esittely

Olen Mari Metsäpirttilä. Luonnollisuus, yksinkertaisuus ja tasapaino ovat vahvasti minua. 46 vuotta olen elämää opiskellut ja tuo opintie vain jatkuu.

Laaja-alainen ja monipuolinen näkemykseni terveyteen ja hyvinvointiin pohjaa perusterveydenhuollon koulutukseen. Elämänviisautta ammennan niin ihmisen luonnonmukaisesta elämisestä kuin Egyptin ja Intian ikiaikaisesta viisaudesta asti.

Tarkoituksena on tuoda esiin tapa ajatella omaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, mutta yksilöllisesti sekä antaa käytännön vinkkejä oman kehon hoitoon myös omien kokemusteni kautta. Oma otteeni jäsenkorjaajana on pitkälle erikoistunut Soveltava jäsenkorjaus.

Minulla on lähihoitajan (YO) (98), sosionomin (AMK) (01), seksuaalineuvojan (03), sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan (09), hevoshierojan (13) sekä kalevalaisen jäsenkorjaajan tutkinnot (17). Kvanttikonstellaatio-ohjaajakoulutuksen aloitin elokuussa 2023. Oman yrityksen olen perustanut vuonna 2013.

Urheiluhistoriaani kuuluu ratsastus, rajayoga, juoksu (maraton), erilaiset tanssit, nyrkkeily ja kick boxing sekä sähly.