Hyvinvointivalmennus

Oletko väsynyt jatkuvaan sairasteluun, kipuihin, kolotuksiin, tukkoisuuteen ja turvotukseen?

Oletko valmis pysyvään elämäntapamuutokseen, jossa tavoitteena on terveys?

Miten Sinä haluat voida paremmin?

Ruokavalioneuvontaa ja jäsenkorjausta yhdistävässä Hyvinvointivalmennuksessa Sinä määrität itsellesi tavoitteen, jonka haluat saavuttaa.

Tavoite voi liittyä esim. kipujen poistumiseen, tasapainon löytymiseen, tukkoisuuden ja turvotuksen vähenemiseen, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, stressin poistumiseen tai painon pudotukseen.

Yhdessä teemme Sinulle suunnitelman, jonka avulla lähdet kulkemaan kohti tavoitettasi.

Työvälineinä käytämme yksilöllisesti räätälöidysti:

luentoja

jäsenkorjausta

ravintoaine- ja kehonkoostumusmittausta

kehonhuoltotuntia sekä

ruokavalio- ja mentaalivalmennusta.

Valmennuksen aikana ruuasta ei ole pulaa eikä hikiliikuntaa tarvita!

Kun seuraat valmennusohjelmaa voit saavuttaa 6-12 kk jälkeen:

 1. Paino putoaa
 2. Keho kiinteytyy/hoikistuu
 3. Jaksat paremmin
 4. Olet iloisempi/valoisampi
 5. Sairastat vähemmän flunssia yms. tauteja
 6. Kivut poistuvat/vähenevät
 7. Notkeus lisääntyy
 8. Käveleminen on helpompaa
 9. Makeanhimo poistuu
 10. Jäykkyys ja nivelkivut poistuvat/vähenevät
 11. Aineenvaihduntasairaudet kuten reuma, kihti, verenpaine, diabetes II poistuvat/oireilevat vähemmän
 12. Riski sairastua syöpiin vähenee

Katso myös: Mistä kipu johtuu?

ESIMERKKI: Hyvinvointisuunnitelma (yleisellä tasolla)
(tavoitteena: painon pudotus, vähemmän kipuja, enemmän jaksamista 6 kk)

0. Käyttöopas kehoosi -nettiluennot ovat hyvä aloitus niille, jotka haluavat paremmin itse ymmärtää kuinka keho toimii ja mitkä kaikki asiat ovat vaikuttamassa kehon terveyteen ja sairauteen ja mihin kaikkiin asioihin voit itse vaikuttaa ja miten.

Nettiluentoja voit katsoa oman aikataulusi mukaan milloin haluat. Ostettuasi luennon Sinulla on siihen katseluoikeus koko 6 kk ajan. Näin voit palata luentoihin valmennuksen aikana milloin haluat.

1. Kehonkoostumusmittauksella selvitetään lähtötilanne. Jos et halua itse tietää lukujasi, Sinun ei tarvitse niitä nähdä. Ne jäävät paperille arkistoon. Uusi mittaus otetaan valmennuksen päätteeksi 6 kk päästä ja papereita verrataan silloin toisiinsa. Tarpeen mukaan voidaan ottaa myös väliarvio 3 kk kohdalla.

2. Ravintoainemittauksella selvitetään onko kehossa mahdollisia vitamiini- tai kivennäisainepuutoksia, jotka aiheuttavat kehoon sairauksia tai estävät painon putoamista. Myös stressin vaikutus kehoon tulee esille. Uusitaan tarvittaessa 3 kk tai 6 kk kohdalla.

3. Ruokavaliovalmennuksessa käymme läpi normaalia viikkoruokailuasi ruokapäiväkirjan avulla. Tämän jälkeen sovimme tapaamiskerran, jossa käymme ruokapäiväkirjan läpi ja teemme yhdessä tarvittavat muutokset Sinun mieltymystesi ja päivärytmisi huomioiden. Saat ohjeet kirjallisena.

4. Jäsenkorjaushoidolla 1 krt/kk autetaan pitämään keho kivuttomana ja elastisena, jotta Sinun on mahdollista lisätä rentoa kävelyä arkeesi. Jäsenkorjaus myös aktivoi aineenvaihduntaa. Jäsenkorjaushoitojen yhteydessä käymme keskustellen läpi sitä, miten valmennuksesi on edennyt, tuntuuko jokin asia vaikealta ja tarvitseeko suunnitelmaan tehdä muutoksia.

5. Kehonhuoltotunnilla löydämme Sinulle yksilöllisesti sopivat, avaavat ja rentouttavat liikkeet, joiden avulla voit itse ylläpitää kehosi tasapainoa arjessa.

6. Mentaalivalmennuksessa käymme tarvittaessa läpi niitä syitä miksi et pysty tekemään muutoksia vaikka tässä vaiheessa tiedät mitä Sinun tulisi tehdä. Vanhat uskomukset ovat usein tiukassa ja niitä on joskus tarpeen tarkastella lähemmin.

Hyvinvointisuunnitelmaa tehdessä voimme samalla ottaa kehonkoostumusmittauksen sekä ravintoainemittauksen, jos niin haluat, tai sitten sovimme niille oman ajan. Suunnitelmaa tehdessä saat myös materiaalin ruokapäiväkirjan pitämiseen ja sovimme ajan ruokavalioneuvontaan. Tällöin sovimme myös tarpeen mukaan jäsenkorjausaikoja ainakin seuraavat 3 kk eteenpäin. Kehonhuoltotunnin voimme pitää tarpeen mukaan myöhemmin valmennuksen aikana.

Hyvinvointivalmennuksessa maksat joka kerran vain käyttämästäsi palvelusta (hinnasto).

Kuljen koko valmennuksen ajan rinnallasi ja ongelmatilanteiden tullen voit aina olla yhteydessä minuun!