Jäsenkorjaus

Hoidan enää vain muutamia asiakkaita viikossa ja tällöin voin tarjota nopeastikin aikoja akuuttivaivoihin.

Erikoistun hoidoissani:

1. akuuttivaivoihin (esim. liukastuminen, kaatuminen tms., pää ei käänny, selkä ei suoristu, jalka tai käsi ei nouse tms.)

2. hankaliin vaivoihin (vaiva on voinut olla jo pitkään ja/tai olet etsinyt apua muualta, mutta vaiva häiritsee yhä elämääsi)

Hoitoaika 1,5-2 h, hinta 90 e

Soveltava jäsenkorjaus yhdistää jäsenkorjausperinteen mukaisen näkemyksen jäsenkorjaukseen, tehokkaan ja kehon syviäkin tasoja hoitavan Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikan sekä intuitiivisen jäsenkorjauksen herkkyyden lukea yksilöä ja tarjota oikein kohdennettua hoitoa.

Soveltava jäsenkorjaus keskittyy kehon epätasapainotilojen hoitamiseen niin rakenteellisella (luut, nivelet), toiminnallisella (lihakset, kalvot) ja aineenvaihdunnallisella tasolla. Kehon jännitystilat avataan kolmella eri syvyystasolla. Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikka yhdistää kalvovenytystä ja triggerpainantaa.

Soveltavassa jäsenkorjauksessa hoidan koko kehon jalkapohjista päähän. Näin etsin virheasentoja, nikamalukkoja ja kiristyneitä lihaksia, jotka aiheuttavat vaivoja ja kipuja. Pohdin, mikä vaiva oli ensin, mitkä vaivat ovat seurausta. Tavoitteena on tasapaino.

Tarjoan manuaaliterapian ammattilaisille Soveltavan jäsenkorjauksen lisäkoulutusta, joka on toteutettavissa 13 osassa, 6-12 kk aikana.

Mistä kipu johtuu?

Hoito

Hoidon jälkeen

Tilastoja

Hoitokokemuksia