Jäsenkorjaus

Soveltava jäsenkorjaus yhdistää jäsenkorjausperinteen mukaisen näkemyksen jäsenkorjaukseen, tehokkaan ja kehon syviäkin tasoja hoitavan Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikan sekä intuitiivisen jäsenkorjauksen herkkyyden lukea yksilöä ja tarjota oikein kohdennettua hoitoa.

Soveltava jäsenkorjaus keskittyy kehon epätasapainotilojen hoitamiseen niin rakenteellisella (luut, nivelet), toiminnallisella (lihakset, kalvot) ja aineenvaihdunnallisella tasoilla. Kehon jännitystilat avataan kolmella eri syvyystasolla. Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikka yhdistää kalvovenytystä ja triggerpainantaa.

Hoidossa kohtaan ihmisen ihmisenä, juuri sellaisena kuin Sinä olet. Hoidon aikana saan paljon tietoa, jonka välitän sinulle ja pyrin antamaan omasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkemyksestä sinulle eväitä kohti tasapainoisempaa ja terveempää elämää. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Soveltavassa jäsenkorjauksessa hoidan koko kehon jalkapohjista päähän. Näin etsin virheasentoja, nikamalukkoja ja kiristyneitä lihaksia, jotka aiheuttavat vaivoja ja kipuja. Pohdin, mikä vaiva oli ensin, mitkä vaivat ovat seurausta. Tavoitteena on tasapaino.

Jos keho on ollut virheasennossa pitkään, tasapainon ylläpitäminen vaatii aikaa. Jo 3-6 krt jäsenkorjaushoitoa riittää useissa tapauksissa kipujen poistumiseen ja kehon ryhdin huomattavaan paranemiseen. Jokainen on kuitenkin yksilö oman elämänhistoriansa kanssa ja kehot käyttäytyvät erilailla. Joillekin jo yksi kerta tekee ihmeitä.

Mistä kipu johtuu?

Hoito

Hoidon jälkeen

Tilastoja

Hoitokokemuksia