Ajanvaraus

TYÖTILAT

Maanantaista perjantaihin työskentelen Läyliäisissä Lopella, Heratuksentie 77, 12600 Läyliäinen (kulku Talolantien kautta). Läyliäisiin löytyy aamu-, päivä- ja ilta-aikoja. Aikataulut vaihtelevat viikottain.

Lauantaisin työskentelen 1.3. lähtien Rajamäellä, Keskusraitti 4, 05200 Nurmijärvi, Physiofixin tiloissa.

AJANVARAUS

Vapaita aikoja voi tiedusteltua niin soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostiviestillä kuin Facebookin viestilläkin (yrityksen sivulle). Minulla ei ole sähköistä ajanvarauskalenteria.

VAPAAT AJAT

Huomaathan, että seuraavat vapaat ajat voivat mennä 3-4 vko päähän. Vapaista peruutusajoista ilmoitan Facebook sivullani, mutta niitä voit myös tiedustella puhelimitse.

PERUUTUKSET

Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista tai saman päivän peruutuksista peritään täysi hinta (pl. hoidon estävä sairaus).

YHTEYDENOTTO

Minulla ei ole älypuhelinta, joten olen netissä vain muutaman kerran päivässä. Sähköpostit tarkistan kerran päivässä, yleensä aikaisin aamulla.

Kesken hoitojen en vastaa puheluihin, jätäthän sillon nimesi ja numerosi vastaajan niin palaan sinulle heti vapauduttuani. Parhaiten minut tavoittaa tekstiviestillä.

Kiireellisissä asioissa, mm. ajan peruutus, aina yhteys puhelimella!

Mari Metsäpirttilä

045 316 4624

jasenkorjaus(at)metsapirttila.com

FB www.facebook.com/jasenkorjausmetsapirttila