Käyttöopas kehoosi

Aiheuttaako kehosi sinulle vaivaa? Eikö se toimi enää siten kuin ennen? Kärsitkö kivuista, kolotuksista, tukkoisuudesta tai turvotuksesta? Oletko yrittänyt etsiä vastauksia heikoin tuloksin? Mietitkö mitä voisit itse tehdä? Haluaisitko ymmärtää paremmin miten kehosi toimii?

Ensimmäisen askeleen eroon vaivoista tarjoaa Käyttöopas kehoosi -luentosarja. Luentojen avulla voit tutustua kansantajuisesti siihen, miten kehosi toimii ja halutessasi saat avaimet siihen, kuinka yksinkertaisilla kotikonsteilla voit parantaa kehosi terveyttä ja hyvinvointia.

Luennot voi katsoa yksittäisinä, mutta jos haluat katsoa kaikki luennot suosittelen käymään ne järjestyksessä läpi. Erityisesti luennot Aineenvaihdunta ja Painon pudotus linkittyvät vahvasti toisiinsa ja ne kannattaakin katsoa tuossa järjestyksessä.

Parhaan katselukokemuksen saat tabletilla tai tietokoneella.

1. Miten ehkäistä nivelrikkoa?  Yhteenveto nivelrikko 

2. Kuinka välttää selkäkipua?  Yhteenveto selkäkipu

3. Miten vilkastuttaa aineenvaihduntaa?  Yhteenveto aineenvaihdunta  ja AineenvaihduntaVAAKA

4. Miten pudottaa painoa?  Yhteenveto painon pudotus

Selkäkipuihin voi myös tuoda avun Kävelytreenivideo ylävartalon liikkuvuuden lisäämiseksi. Tässä lyhyessä videossa näytetään 8 eri liikettä, joita voit tehdä kävellen (sisällä tai ulkona) ja jotka avaavat istumisesta, autolla ajamisesta ja käsillä tekemisestä jumiutunutta ylävartaloa.