Käyttöopas kehoosi

Aiheuttaako kehosi sinulle vaivaa? Eikö se toimi enää siten kuin ennen? Kärsitkö kivuista, kolotuksista, tukkoisuudesta tai turvotuksesta? Oletko yrittänyt etsiä vastauksia heikoin tuloksin? Mietitkö mitä voisit itse tehdä? Haluaisitko ymmärtää paremmin miten kehosi toimii?

ENSIMMÄISEN ASKELEEN eroon vaivoista tarjoaa Käyttöopas kehoosi -luentosarja. Luentojen avulla voit tutustua kansantajuisesti siihen, miten kehosi toimii ja halutessasi saat avaimet siihen, kuinka yksinkertaisilla kotikonsteilla voit parantaa kehosi terveyttä ja hyvinvointia.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä tehdä mitään! Käyttöopas kehoosi -luentosarja toimii ikään kuin maistiaisena, kurkistuksena eteenpäin. Se auttaa sinua pohtimaan pitäisikö…

Luennot ovat hyvin täyteläisiä ja pitävät sisällään ihan konkreettisia ohjeita, joita voit soveltaa arkeesi. Tämän vuoksi suosittelen vain yhden luennon katsomista viikossa, jotta halutessasi voit soveltaa luentojen ohjeita arkeesi. Suosittelen myös muistiinpanojen tekemistä luentojen aikana. Tähän voit hyödyntää valmiiksi tehtyjä luentojen yhteenvetosivuja.

Luennot voi katsoa yksittäisinä, mutta jos haluat katsoa kaikki luennot suosittelen käymään ne järjestyksessä läpi. Erityisesti luennot Aineenvaihdunta ja Painon pudotus linkittyvät vahvasti toisiinsa ja ne kannattaakin katsoa tuossa järjestyksessä.

Parhaan katselukokemuksen saat tabletilla tai tietokoneella.

Tervetuloa mukaan!

1. Miten ehkäistä nivelrikkoa?  Yhteenveto nivelrikko 

2. Kuinka välttää selkäkipua?  Yhteenveto selkäkipu

3. Miten vilkastuttaa aineenvaihduntaa?  Yhteenveto aineenvaihdunta  ja AineenvaihduntaVAAKA

4. Miten pudottaa painoa?  Yhteenveto painon pudotus

Luennot pohjautuvat koulutuksiini, asiakaskokemuksiini sekä nk. hiljaiseen tietoon. Ne kuvastavat omaa näkemystäni ja kokemustani ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä ja ohjaavat Sinua pitämään entistä paremmin huolta omasta kehostasi.

Terveys lähtee sisältä päin ja me kaikki voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme.

Selkäkipuihin voi myös tuoda avun Kävelytreenivideo ylävartalon liikkuvuuden lisäämiseksi. Tässä lyhyessä videossa näytetään 8 eri liikettä, joita voit tehdä kävellen (sisällä tai ulkona) ja jotka avaavat istumisesta, autolla ajamisesta ja käsillä tekemisestä jumiutunutta ylävartaloa.