Kolme askelta kohti terveyttä

ENSIMMÄINEN ASKEL: KIINNOSTUS

Jos olet kiinnostunut oman terveytesi parantamisesta, suosittelen katsomaan Käyttöopas kehoosi -luentosarjan. Neljän luennon aikana käydään läpi kehon eri epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat kipuja, toimintahäiriöitä ja lopulta sairauksia.

Luentojen avulla opit hyvin kansantajuisesti ymmärtämään kuinka kehosi toimii ja miten yksinkertaisilla kotikonsteilla voit parantaa omaa terveydentilaasi merkittävästi. Luennot pitävät sisällään paljon käytännön neuvoja ja vinkkejä arkeesi.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä tehdä mitään. Luennot auttavat sinua pohtimaan mitä muutos tarkoittaisi sinun elämässäsi ja olisitko valmis tähän muutokseen.

TOINEN ASKEL: SUUNNITTELU

Oman terveytesi parantamisen suunnitteluvaiheessa suosittelen sinulle kehon eri mittauksia, jotta voimme tietää tarkalleen, mikä on kehosi tämänhetkinen tila ja näin osaamme kohdentaa korjaavat toimet oikein.

Kehonkoostumusmittaus kertoo yhden tärkeimmistä asioista kehosi terveydentilassa eli kehon nestetasapainon. Tietoa saat myös luustosta, lihasmassasta sekä rasvan osuuden. Sisäelinrasva ja lihasmassan jakautuminen kehon eri osiin tulevat myös esille.

Ravintoainemittaus antaa hyvin kattavan tiedon kehosi pH tasapainosta, mahdollisista ravintoainepuutoksista, stressin ja unen tilasta, ruuansulatuselimistön toiminnasta, luuston tiheydestä sekä ihon kunnosta.

Voimme mitata myös verenpaineen ja pulssin.

Kohdentamalla korjaavat toimet oikeisiin asioihin saat myös parempia tuloksia.

KOLMAS ASKEL: TOTEUTUS

Kolmannella askeleella kohti terveytesi parantamista ja vastuun ottamista omasta terveydestäsi suosittelen ruokavalio- ja mentaalivalmennusta.

Ruokavaliovalmmennuksessa etsimme yhdessä sinulle soveltuvan päivittäisen ruokarytmin ja mentaalivalmennuksessa saat tukea, ohjausta ja neuvontaa silloin kun tuntuu siltä, että muutosprosessia on vaikea viedä yksin eteenpäin.

Valmennuksen tavoitteena on eheytyä ja voimautua siten, että pystyt kantamaan vastuun omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi myös tulevaisuudessa.

Jäsenkorjauksesta voit löytää myös lisää apuja kehon kiputilojen tutkimukseen ja hoitoon. Jo yksi kerta voi tehdä ihmeitä, mutta usein pitkäaikaiset kiputilat vaativat 3-6 kerran hoitosarjan helpottaakseen.

Kehonhuoltotunnilla käymme läpi yksilöllisesti juuri sinulle sopivat liikkeet, joiden avulla voit paremmin ylläpitää kehosi hyvää vointia ja liikkuvuutta läpi elämän. Kehonhuollon tarkoituksena on poistaa lihaksista ja kalvoista jännitystiloja.