Koulutus

Kaipaatko hoitotyöhösi jotain lisää? Haluatko pystyä auttamaan asiakkaitasi enemmän? Haluatko katsoa asiakkaan kipua uudesta näkökulmasta?

Tarjolla on Soveltavan jäsenkorjauksen lisäkoulutus manuaaliterapian ammattilaisille.

Jos sinulla jo on esim. jäsenkorjaajan, hierojan tai fysioterapeutin tutkinto ja teet aktiivisesti hoitotyötä on sinun mahdollista lähteä hakemaan uutta näkökulmaa ja uutta tekniikkaa tästä koulutuksesta.

Soveltava jäsenkorjaus yhdistää jäsenkorjausperinteen mukaisen jäsenkorjauksen, Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikan sekä intuitiivisen jäsenkorjauksen.

Metsäpirttilä jäsenkorjaustekniikka yhdistää kalvovenytyksen ja triggerpainannan omaksi hoitotekniikakseen. Hoitaminen kohdennetaan myös kehon 1-3 eri syvyystasoille.

Koulutus koostuu 13 osasta jotka voit suorittaa 6-12 kk aikana (tapaamiset 1-2 krt/kk). Jokainen osa on 2-3 h pituinen. Koulutuksessa painottuu hoitaminen. Koulutus on aina yksilökoulutusta. Koulutuspaikka 39700 Parkano. Katso Koulutusrunko.

Koulutus ei anna oikeutta käyttää jäsenkorjaaja -nimikettä. Jokainen voi soveltaa saamaansa koulutusta omaan työhönsä sekä tarjota Soveltavan jäsenkorjauksen hoitoa asiakkaille erillisenä hoitomuotona (alv 24%).