Tuotteet

Käyttöopas kehoosi sisältää neljä nettiluentoa, joissa käsitellään kansantajuisesti kehon anatomiaa, toimintaa sekä annetaan käytännön ohjeita siihen, miten voit itse pitää kehosi hyvässä kunnossa. Katso luentojen esittelyvideo.

Voit ostaa katseluoikeutta luentoon painamalla luennon linkkiä ja Osta Luento painiketta. Yksi ostettu katseluoikeus kestää 6 kk (180 vrk). Ostettuasi katseluoikeuden sinulle luodaan oma käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksen avulla voit katsoa videon osissa tai myöhemmin uudestaan 6 kk (180 vrk) sisällä. Käyttäjätunnus toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Videoiden taltiointi tai jakaminen millään muotoa on ehdottomasti kielletty.

Miten ehkäistä nivelrikkoa?
34 min, 15 e Yhteenveto nivelrikko

Kuinka välttää selkäkipua?
65 min, 25 e Yhteenveto selkäkipu

Miten vilkastuttaa aineenvaihduntaa?
47 min, 20 e Yhteenveto aineenvaihdunta sekä AineenvaihduntaVAAKA

Miten pudottaa painoa?
40 min 20 e Yhteenveto painon pudotus

Huom! Maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy, joka toimii maksun välittäjänä.

Luennot ovat hyvin täyteläisiä ja pitävät sisällään ihan konkreettisia ohjeita, joita voit soveltaa arkeesi. Tämän vuoksi suosittelen vain yhden luennon katsomista viikossa, jotta halutessasi voit soveltaa luentojen ohjeita arkeesi. Suosittelen myös muistiinpanojen tekemistä luentojen aikana. Tähän voit hyödyntää valmiiksi tehtyjä luentojen yhteenvetosivuja.

Luennot voi katsoa yksittäisinä, mutta jos haluat katsoa kaikki luennot suosittelen käymään ne järjestyksessä läpi. Erityisesti luennot Aineenvaihdunta ja Painon pudotus linkittyvät vahvasti toisiinsa ja ne kannattaakin katsoa tuossa järjestyksessä.

Voit myös liittyä Facebookissa Käyttöopas kehoosi -ryhmään, joka toimii luentojen Kysymys-Vastaus palstana. Voit lähettää kysymyksesi yksityisviestillä Jäsenkorjaus Metsäpirttilä postilaatikkoon ja kysymys julkaistaan nimettömänä vastauksen kanssa Käyttöopas kehoosi -ryhmässä. Näin voit tarkentaa oppimaasi ja selventää luennoissa esille tulleita asioita.

Bambora Payform